Faceți căutări pe acest blog

22 martie 2012

Brown-Vandut






Spate
Spate


Spate
Spate
O jacheta din piele naturala absolut superba, culoare maron inchis. Pozele sunt facute cu blitz si fara. Se inchide in fata cu fermoar iar la spate mai are un fermoar care se opreste pana la mijlocul spatelui pentru a putea fi deschis sau tinut inchis in functie de dorinta fiecaruia. Este superba, usoara ,perfecta pentru primavara/toamna. Se poate purta cu pantaloni, la fuste merge foarte bine pentru ca este scurta la fel si la rochii.  Este exact ca cea din prima poza numai ca aceasta are guler. Superba!!!!
Pantofi din garderoba personala.


Marime: Pe eticheta 46( bust maxim 84 cm ,lungime maneca 57 cm lungime 53 cm, piele naturala ca cea de manusa).
Stare: Noua(nepurtata)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Brown&Cream-Vandut









Un sacou vintage absolut deosebit  fabricat in Germania. Un croi de exceptie, foarte lejer si usor. Cu o combinatie de maron si crem. Are propia lui esarfa prinsa in spate sub guler. Se poate purta legata si ca funda in fata. Se inchide cu nasturi, dispune de un buzunaras aplicat in partea stanga su, are gaici pentru o curea subtire. Foarte frumos. Este subtire se poate purta primavar sau var dar in zilele mai racoroase, este captusit.
Pantofi din garderoba personala.


Marime: Bust maxim 106 cm, lungime maneca 56 cm lungime 56 cm, compozitie material conform etichetei 93% polyester, 7% lana)
Stare: Impecabil
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...