Faceți căutări pe acest blog

1 aprilie 2012

Montego Bay Club-Vandut









O pereche de sandale absolut superbe din piele naturala lacuita  cu aplicatii metalice argintii si alb. Se inchid cu bareta reglabila. Comode si foarte elegante. Perfecte pentru vara care se apropie. Se pot purta si asorta practic la orice tinuta. Le recomand cu mare drag.


Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm se potrivesc numarului)
Conditie: Impecabile( ca noi, au doar o singura purtare si mai mult in interior)
Pret:75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

RedMind-Vandut








O bluza sau rochita foarte diafana si extrem de lejera din 100% bumbac.Este perfecta pentru vara (afara am impresia ca vine toamna nu primavara) Se poate purta atat la colanti cat si la pantaloni tip pana dara merge de minune purtata la plaja. Este foarte lejera. Este despicata in partea stanga cativa cm. Foarte frumoasa.


Marime:Pe eticheta L( dar bust maxim 104 cm, talia lejera, lungime 76 cm( compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Noua(cu eticheta)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara-Vandut










O geanta oversize realizata de cei de la "Zara" din material textil si piele ecologica cu o combinatie de culori foarte reusita si usor de asortat un crem deschis si kaki se poate curata cu surinta. este foarte incapatoare incape aproape orice , este destul de practica si usoara in acelasi timp, dispune de un singur compartiment mare la interior urmat de alte trei mai mici dintre care unul cu fermoar. Aceesoriile metalice argintii. Pe doua dintre ele este imprimat logo-ul firmei Zara. Se inchide cu fermoar si acea parte care vine pe deasupra. Se poate purta atat pe umar cat si in mana, bareta de umar este destul de lunga si se poate ajusta si renunta la ea. Manerul la fel se poate regla si el in functie de lungimea dorita. Absolut superba.
Pantofi din garderoba personala


Dimensini: 44cm x 38cm
Brand: Zara
Conditie: Impecabila( la activ doua purtari)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...