Faceți căutări pe acest blog

6 aprilie 2012

Ed Hardy By Christian Audigier-Vandut












O geanta de mana oversize de culoarea bronzului din material textil foarte rezistent creata de catre "Christian Audigier" un brand foarte renumit si foarte scump,  aceasta geanta este un produs original. (Replica acestei genti o puteti gasi pe site la un pret de 50 de euro dar nu este originala.Este perfecta pentru vara si foarte incapatoare dispune de un singur compartiment mare la interior urmat de alte doua mai mici dintre care unul pentru telefonul mobil si unul mai micut care se inchide cu fermoar. Sistemul de inchidete se face cu capsa. Din pacate am reusit sa o agat un pic  in partea dreapta( a se vedea ultimile doua poze). Nu se observa foarte mult mai ales atunci cand este plina se poate reface defectul fara probleme. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul lor:http://edhardyshop.com/categories/edhardy-womens.html.  Este absolut superba!!!!


Dimensiuni:43x43cm
Brand: Christian Audigier
Conditie: Impecabila( cu exceptia acestui mic defect, am purtat-o o singura data)
Pret:60 de lei( a costat foarte mult peste 100 de euro) dar avand acest mic defect nu imi permit sa o vand cu mai mult(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dots-Vandut






O fusta plisata absolut superba pe fond alb cu buline gri. Talia pe elastic dispune si  de gaici pentru curea. Este captusita. Foarte frumos realizata. Superba!!
Sandale din garderoba personala.


Marime:Pe eticheta 42( talie fara a intinde elasticul 80 cm, lungime 57 cm)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret:50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

South-Vandut







O bluza superba de la" South" din bumbac pe fond bleumarin cu buline albe si de jur-imprejur dantela alba. Se inchide in fata cu nasturei albi. In spate in dreptul taliei are elastic. Doi nasturei d erezerva. Absolut deosebita.


Marime:Pe eticheta 18 Uk( bust maxim 100 cm, lungime maneca 24 cm ,lungime 57 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: South
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...