Faceți căutări pe acest blog

11 aprilie 2012

Mauve-Vandut








O bluzita superba de vara,  fabricata in Romania. este tricotata mecanic foarte fin, material placut la atingere cu o fundita dubla in fata. Potrivita pentru primavara/vara. Culoare foarte placuta ochiului un roz prafuit. Superba!!!


Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 98 cm , lungime 50 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac, materialul s emai intinde un pic)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Michael Antonio-Vandut











O pereche de pantofi absolut superbi din piele naturala interior/exterior cu blanita de ponei exterior animal print creati de " Michael Antonio". Sunt foarte comozi, platforma ii face sa fie purtati cu usurinta sunt decupati in fata. Sunt asemantori cu cei din a doua poza de sus. Se pot asorta cu usurinta la diverse tinute. Ii recomand cu mare drag. Au costat destul de mult si au fost foarte admirati. Superbi!!!!


Marime: 38( lungime talpa interioara 25 cm, inaltime platforma 2cm, inaltime toc 10 cm)
Brand: Michael Antonio
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

K&D-Vandut








O bluza superba de vara foarte racoroasa de la "K&D" cu o culoare placuta de rosu. Se ichide in fata cu propiul snur. La baza are elastice fine. Potrivita pentru vara. Foarte usoara material placut la atingere. Foarte frumoasa. O recomand cu mare drag.


Marime: Pe eticheta 42( dar bust maxim 95 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester, materialul se mai intinde un pic)
Brand: K&D
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Eleven-Vandut







O bluza pentru vara cu un imprimeu foarte haios cu o combinatie de culori foarte reusita. Se poate purta atat la pantaloni cat si la colanti. In spate vine un pic mai lunga decat in fata. Se aseaza foarte frumos pe corp, materialul este un pic elastic. Foarte frumoasa.


Marime: Pe eticheta L/XL( dar bust maxim 94 cm, lungime spate unde este mai lunga 76 cm, lungime fata mai scurta 55 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% bumbac, 35% polyester)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 42 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...