Faceți căutări pe acest blog

21 aprilie 2012

George-Vandut








O rochita absolut spectaculoasa realizata de catre cei de la "George" cu o combinatie reusita de culori, perfecta pentru vara. Se inchide lateral stanga cu fermoar, are propiul ei cordon care se leaga in spate. Foarte frumos croita. Este captusita. Superba!!


Marime: Uk 14, Eur 42( bust maxim 105 cm, lungime cu bretele 113 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: George
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret:40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dots-Vandut










O rochie vintage ce nu m-ai are nevoie de descriere pe fond albastru cu buline albe perfecta pentru vara o combinatie foarte reusita  A fost realizata la croitorie. Gulerul este  alb superb realizat si floarea din acelasi material ca si gulerul. Absolut superba!!!!!!! O recomand cu mare drag chiar merita.
Sandale din garderoba personala.


Marime:Bust maxim 110 cm, lungime maneca 19 cm, lungime 107 cm, material 100 %vascoza
Conditie: Impecabila(nepurtata)
Pret:50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dana Buchman-Vandut






O fusta deosebita clasica foarte frumos realizata de "Dana Buchman" este un produs de firma. Am achiztionat-o din State. Un material de foarte buna calitate si placut la atingere. Se inchide la spate cu fermoar , mos si baba si pe interior cu nasturel. La spate are un mic slic. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pot spune chiar daca este simpla este de mare efect. Merita.


Marime: Pe eticheta 16 Uk( dar talie maxim 93 cm, lungime 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% triacetate,  50% viscoza)
Brand: Dana Buchman
Conditie: Noua( nepurtata cu eticheta)
Pret: 68 lei/Pret nou 40 lei( pretul ei a fost de 168 $ scrie si pe eticheta, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bow-Vandut







O pereche de balerini din cauciuc, model similar ca cei de la Melissa sau mult  mai asemanatori cu cei de la Ted Baker( puteti vedea pe site-ul Asos) decupati in fata si inchisi in spate, cu funda dubla si cu o pieticica transparenta. Sunt foarte comozi, culorea reala crem. Funda de deasupra nu este fixa ea se poate roti in diverse moduri, stanga sau dreapta depinde cu doriti sa o purtati.  Mie imi plac tare mult, ii numesc" Plastic dreams".Superbi!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 24,5 cm, potriviti pentru 37,5 si 38)
Conditie: Impecabili( maxim 3 purtari)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara Basic-Vandut






O bluza fara maneci de la "Zara" de un alb imaculat foarte vaporoasa. Achizitionata din Spania. Poate fi purtata si ca vesta pe deasupra unui top, se inchide in fata cu nasturei. Foarte frumos realizata si croita se aseaza perfect pe corp. Merita.


Marime: Pe eticheta S( dar bust maxim 88 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% in)
Brand: Zara
Conditie: Noua( nepurtata cu eticheta)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...