Faceți căutări pe acest blog

9 mai 2012

Coach-Vandut










O pereche de papucei de vara de la "Coach" o firma  renumita pentru calitatea produselor si preturile pe care le au. Este un produs original. Acestia fac parte dintr-o colectie de acum doi ani. Sunt superbi, usori si deosebiti. Sunt din piele naturala cu plastic in fata si detalii metalice aurii. Talpa interioara este din satin cu dungi in diverse culori. Absolut deosebiti si ii recomand cu mare drag. Pentru mai multe detalii, preturi si calitate puteti intra pe site-ul lor sau pe oricare  al site de specialitate.


Marime:Pe talpa 37( lungime talap inerioara 24,5 cm)
Brand: Coach
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura purtare)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Settykopp-Vandut









O rochie absolut superba de un alb imaculat perfecta pentru vara, vaporoasa cu bretele reglabile, dantela in zona bustului, este captusita. Talia pe elstic. Foarte lejera merge de minune purtata la plaja. Foarte feminina si delicata.


Marime:Pe eticheta M( bust maxim 90 cm, se mai intinde, lungime fara bretele 94 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 40 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Cult Design-Vandut







O pereche de sandale cu talpa joasa din piele naturala interior /exterior si piele lacuita. Bareta este reglabila. Sunt foarte usoare, purtabile o zi intrega perfecte pentru vara si usor de asortat. Absolut deosebite.


Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm)
Conditie: Impecabile( la activ doua purtari ocazional)
Pret: 60 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...