Faceți căutări pe acest blog

10 mai 2012

Q-Vandut








O rochita tare dragalasa confectionata in Spania achizitionata tot de acolo cu un imprimeu superb de florii mici roz, verde si bleumarin. Bretele sunt reglabile si au intr-o parte dantela. Ce o face deosebita este bustul in nuanta de bleumarin  cu aplicatii diverse in culori de roz si verde. La spate are o parte cu elastic, in laterale are gaici pentru curea. Se aseaza foarte frumos pe corp, captusita, usoara si foarte potrivita pentru vara. Absolut deosebita.


Marime: Pe eticheta M( bust maxim 82 cm, se mai intind eun pic dataorita elasticului din spate, lungime fara bretele 74 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Q
Conditie: Excelenta
Pret: 42 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

C.a.n.d.a By C&A-Vandut





O fusta finuta de la "C&A" perfecta pentru vara pe fond alb cu imprimeu de flori maron si galben pai. Se inchide la spate cu fermoar si cu mos si baba. Este captusita. Are gaici duble pentru o curea mai lata sau una mai subtire. Se aseaza foarte frumos. Foarte dragalasa si usor de asortat.


Marime: Pe eticheta 44( talie maxim 92 cm, lungome 72 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% lana virgina, 45% bumbac, captuseala 100% polyester)
Brand: C&A
Conditie: Noua( fara eticheta si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Only-Vandut








O rochita de la "Only" neagra cu aplicatii de dantela si pietre mici albe. Este captusita in totalitate. In partea de jos are dantela. Bretelele sunt elastice si reglabile. Se inchide cu fermoar lateral stanga. Este foarte frumoasa, usoara, se preteaza la orice tinuta, potrivita pentru vara. Absolut deosebita.


Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 100 cm, lungime fara bretele 83 cm)
Brand: Only
Conditie: Excelenta
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...