Faceți căutări pe acest blog

26 mai 2012

Russell&Bromley-Vandut













O pereche de sandale absolut spectaculoase create de "Benerly Jeldman" pentru "Russel&Bromley" din piele naturala cu aplicatii de satin si accesorii metalice in forma de funda si cercuri cu pietricele albe. Sunt absolut superbe nu stiu cum sa le mai descriu. Sunt foarte comode potrivite pentru ocazii mai speciale, interiorul auriu. Au costat foarte mult  dar din pacate pentru mine nu imi mai vin. Le recomand cu mare drag.  A nu se rata .Superbe!!!!!!!


Marime: Pe talpa 37( lungime talpa interioara 24,5 cm ,inaltime toc 8 cm)
Brand: Russell&Bromley
Conditie: Impecabile( au o singura purtare)
Pret: 150 lei/Pret nou 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Snake Print-Vandut









O pereche de sandale din piele ecologica de buna calitate interior/exterior  print snake, confectionate in Grecia. Detaliu care le face sa fie deosebite sunt baretele imbracate cu doua randuri de margele diferite ca nuanta .Se inchid la spate cu fermoar, vin foarte frumos pe picior, talpa  interioara este din material textil nu aluneca piciorul  Sunt foarte usore, pot fi purtate la rochii,  pantalonii, fuste, rochii maxi. Absolut superbe!!!


Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interiora 26 cm)
Conditie: Noi( fara eticheta)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Topshop-Vandut









O bluza minunata sunb semnatura "Topshop" cu manecute, lucrata foarte frumos, un material placut la atingere o combinatie de bumbac cu naylon. Se poate purta cu succes la fuste, pantaloni scurti sau pe deasupra unei rochie sau a unei bluze ca un bolerou. Are o culoare placuta de crem. Superba!!!!!


Marime:Pe eticheta S( bust maxim 80 cm, lungime manecute 22 cm, lungime 55 cm, compozitie material conform etichetei atasate 63% bumbac, 37% naylon
Brand: Topshop
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...