Faceți căutări pe acest blog

27 mai 2012

Stefanel-Vandut














O pereche de pantofi realizati de catre cei de la "Stefanel" din piele naturala intoarsa cu piele naturala lacuita in fata. Achizitionati din acelasi magazin, din aceeasi locatie Italia ca si cei postati aseara. Sunt un produs 100% original. Sunt inchisi in fata au o fundita decorativa din piele intoarsa. Sunt cu platforma. Pe talpa au imprimat log-ul firmei Stefanel. Tocul  este foarte comod se aseaza perfect pe picior si sunt foarte comozi si datorita mici platfoarme pe care o au. Pot fi combinati cu usurinta la diverse tinute. Absolut superbiii!!!!


Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm, inaltime platforma 2 cm , inaltime toc 9 cm)
Brand: Stefanel
Conditie: Impecabili( ca noi au doar o singura purtare)
Pret:250 lei/Pret nou 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stefanel-Vandut












O pereche de pantofi realizati de catre cei de la Stefanel din piele naturala lacuita interior/exterior, captusiti in interior cu catifea. Au fost achizitionati din Italia, absolut deosebiti. Sunt decupati in fata. Pot fi purtati la tinute office si nu numai. Chiar daca au tocul inalt sunt foarte comozi. Tocul  este extrem de interesant realizat. Produs 100% original . Absolut superbi!!! Ii recomand cu mare drag si sunt convinsa ca nu veti da gres, au fost foarte admirati atunci cand i-am purtat.


Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm , inaltime toc 9 cm)
Brand: Stefanel
Conditie: Impecabili( ca noi, au doar o singura purtare)
Pret:250 lei/Pret nou 150 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Choose J&M-Vandut










O pereche de papuci absolut deosebiti perfecti pentru vara cat si pentru plaja. Cu un design interesant, baretele sunt din plastic. Sunt foarte comode, usor de purtat, pe fond alb cu imprimeu gri si un roz somon. Pot fi purtate cu succes la diverse tinute. Deosebite.


Marime:Pe talapa 38( lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 8,5 cm se potrivesc si pentru un 37-37,5)
Conditie: Noi( nepurtate)
Pret: 75 lei/Pret nou 45 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ravens First Class-Vandut












O jacheta fabricata in Germania, foarte potrivita pentru acest sezon dar si pentru primavara. Nu este nici foarte groasa, nici subtire  in compozitie materialului avem polyester cu lana virgina. Este foarte frumos realizata, se inchide in fata cu nasturi metalici aurii, dispune de doua buzunare in zona pieptului functionale care se inchid cu nasturei. Este captusita, o culoare placuta de galben pai. Este croiat in stilul jachetelor de jeans. Foarte frumoasa.


Marime: Pe eticheta 38( bust maxim 80 cm ,lungime maneci 54,5 cm, lungime 55 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% polyester, 45%lana virgina)
Conditie: Noua(nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...