Faceți căutări pe acest blog

6 iunie 2012

Levi's-Vandut






Un tricou ce poarta semnatura celor de la "Levi's"perfect pentru vara foarte racoros, subtire cu un imprimeu foarte interesant in fata. Se aseza foarte frumos pe corp. Potrivit pentru jeans, pantaloni si pentru alte tinute. Il recomand cu mare drag chiar merita. Foarte frumos.


Marime: Pe eticheta XS( bust maxim 80 cm, se mai intinde un pic, lungime maneca 17 cm, lungime 66 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Levi's
Conditie: Nou(fara eticheta)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Etam-Vandut





O bluza fara maneci sub semantura "Etam" superba pentru vara cu doua fete, partea din fata cu imprimeu superb in divese nuante de culori si partea din spate simpla in nuanta de turcoaz. Bustul este dupblat pe interior se poate purta si fara sutien. Se aseaza foarte frumos pe corp fiind avand in compozitia materialului si un pic de elastan. Potrivit pentru fustite, pantaloni. Este super si il recomand cu drag.


Marime: Pe eticheta 12Uk( bust maxim 80 cm, se mai intinde un pic, lungime 52 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% bumbac, 5% elastan)
Brand: etam
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...