Faceți căutări pe acest blog

7 iunie 2012

Levi's-Vandut









O camasa de blug sau un bolerou la rotund de vara sub semnatura"Levi's". Se inchide in fata cu nasturei, doua buzunare in zona bustului functionale, manecile sunt lungi si evazate. Materialul este subtire potrivit pentru zilele racoroase de vara si nu numai. Se aseaza foarte frumos pe corp si o puteti combina in foarte multe feluri. Pe deasupra la rochite, topuri sau ca atare. Nasture de rezerva. Este foarte frumoasa si deosebita, o recomand cu drag.


Marime: Pe eticheta S( este un pic mai mare, bust maxim 100 cm, lungime maneca 44 cm, lungime 53 cm, compozitie material 100% bumbac)
Brand: Levi's
Conditie: Noua( cu eticheta)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Flowers-Vandut







O camasa superba de vara fabricata in Germania cu broderie sparta si imprimeu cu flori. Se inchide in fata cu nasturi. Pernite de sustinere a umerilor. Se aseaza frumos pe corp, foarte vaporoasa , usor de asortat iar imprimeul este cu adevarat deosebit.


Marime: Pe eticheta 14 Uk( bust maxim 100 cm, lungime manec 25 cm ,lungime 67 cm, compozitie material conform etichetei atasate 65% polyester, 35%  bumbac)
Conditie: Excelenta( o singura purtare)
Pret: 30 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara-Vandut








O pereche de sandale cu talpa joasa sub semnatura"Zara" din piele naturala intoarsa. Culoare foarte placuta potrivite pentru vara decupate in fata si inchise in spate. Detaliu care le fac sa fie foarte deosebite sunt acele barete late si foarte usoare care se leaga in jurul gleznei. Se poate face o funda care vine in fata sau se pot infasura pur si simplu de jur-imprejurul glezni. Sunt foarte frumoase, usoare, se potrivesc la fuste, rochii maxi. Superbe!!!!


Marime: Pe talapa 38( lungime talpa interioara 25 cm)
Brand: Zara
Conditie: Excelenta( maxim 3 purtari ocazional)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Chanel-Vandut







Un tricou superb o replica a celor de la "Chanel" pe fond roz. Gulerul are initialele Chanel. Se inchide in fata cu capse metalice argintii avand log-ul firmei. Doua buzunare in zona bustului functionale care se inchid cu capse iar sub ele log-ul firmei scris cu pietricele argintii. Se aseaza frumos pe corp, se poate asorta usor la diverse tinute. Superb!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 86 cm, lungime maneci 14,5 cm , lungime 54 cm, compozitie material 95% bumbac, 5% elastan)
Conditie; Nou( fara eticheta)
Pret: 35 lei/Pret nou 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Dots-Vandut




 O bluza "no name" fara maneci pe fond alb cu buline in diverse nuante de culori predomina bulinele rosii din voal sintetic. Este despicata in laterale potrivita pentru vara foarte vaporoasa. Se aseaza foarte frumos pe corp, se poate purta la diverse tinute. E minunata si o recomand cu drag.


Marime:( bust maxim 90 cm, lungime 64 cm, compoziie material 100% voal sintectic)
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...