Faceți căutări pe acest blog

21 iunie 2012

Irregular Choice-Vandut









O pereche  de sandale  cu buline si dantela foarte fina de jur-imprejur cu fundita roz in fata decupate in spate si inchise in fata din material textil ce poarta sematura celor de la "Irregular Choice" un brend englezesc ce iese din anonimat datorta modelelor sale foarte indraznete si foarte vesele. Sunt foarte usoare, se potrivesc la tinute vesele si pline de culoare. Tocul este in stil Kitten Heel Bareta din spate prezinta o mica portiune de elastic. In ciuda faptului ca sunt foarte reusiti si deosebiti nu am reusit sa-i port niciodata. Superbii!!! si le recomand cu drag.

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm sunt potriviti si pentru un 37,5 cm, ii recomand pentru un picior subtire)
Brand: Irregular Choice
Cpnditie: Noi( nepurtati)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Q-Vandut








Un top de vara de la "Q" un brand norvegian tricotat mecanic. Este cu spatele gol, nasturi din fata sunt cusuti si inscriptionati cu numele brandului. Este foarte bine lucrat, material de foarte buna calitate. Potrivit pentru fuste, pantaloni, jeans. Combinatie frumoasa de culori, albastru si mustar. Superb!!!


Marime:Pe eticheta Xl( bust maxim 100 cm,lungime spate 40 cm, compozitie material conform etichetei atasate 75% bumbac, 25% nylon)
Brand: Q
Conditie: Nou( fara eticheta)
Pret: 35 lei( transport gratuit pentru  plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...