Faceți căutări pe acest blog

23 iunie 2012

Noa Noa-Vandut












O rochita cu adevarat delicata din matase sintetica sub semnatura celor de la "Noa Noa". O culoare de gri foarte reusit, este foarte usoara, subtire si vaporoasa perfecta pentru vara. Se inchide de sus pana jos cu nasturei mici rotunzi si negri. Manecile sunt incretite si bufante. Partea din fata prezinta jobou pe mai multe randuri, si se continua cu volanase de o parte si de alta pana jos. Pe dedesupt mai are o rochita cu bretelele reglabile si care  se prinde de rochita cu mici capse, pentru a nu parea transparenta desi nu este o puteti purta cu ea sau fara .Aceasta rochita o puteti folosi si la altele de aceasi culoare sau mai inchise. Se aseaza foarte frumos pe corp. Talia se poate regla din prpiul cordon extrem d esubtire si finuta. Este absolut superba!!!


Marime:Pe eticheta M( bust maxim 94 cm,lungime maneci 26 cm, lungime 102 cm)
Brand: Noa Noa
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tommy Hilfiger-Vandut










O pereche de sandale superbe din piele naturala lacuita ce poarta semantura"Tommy Hilfiger". Varful este decupat, cu model de barete in fata, la spate sunt inchise si  se prind cu bareta subtire si reglabila. Catarmele metalice aurii. Sunt foarte usoare, comode si deosebite. Se aseaza foarte frumos pe picior, se preteza la tinute si mai sport dar si mai elegante, merg la fuste, rochii, pantaloni orice tip de tinuta pentru vara. Au o culoare foarte placuta de albastru marin. Minunate.!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 25,5 cm)
Brand: Tommy Hilfiger
Conditie: Excelenta( cateva purtari, au o mica julitura(stangul) in varf nu se observa decat la o examinare foarte atenta)
Pret: 120 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...