Faceți căutări pe acest blog

3 iulie 2012

Miss Marikelly Red-VandutO pereche absolut deosebita de papucei de vara din piele naturala confectionate in Grecia, bretelele sunt foarte finut realizate, detaliu care le fac deosebite si elegante sunt acele lantisoare aurii in numar de sase cu mici pietricele albe in interior. Vin foarte frumos pe picior pot fi purtate la rochii maxi, fuste, pantaloni. Sunt usoare, practice si pot fi purtate o zi intreaga. 

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm)
Conditie: Noi( fara eticheta)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

H&M-Vandut

O geanta oversize de la H&M din piele ecologica de foarte buna calitate si frumos realizata tip sac cu baza rotunda. Se inchide cu fermoar metalic, jos mai are un fermoar de jur imprejur care se deschide si se pot pune diverse accesorii. Este foarte incapatoare dispune de un singur compartiment mare la interior urmat de alte trei mai mici dintre care unul cu fermoar. Bareta este lata  si se poate regla cu ajutorul catarmelor mai scurta sau mai lunga in functie de necesitati. Accesoriile metalice argintii. Foarte practica si utila incap o groaza de lucruri in ea. Absolut deosebita


Dimensiuni: 40cm x 41 cm
Brand: H&M
Conditie: Noua(fara eticheta)
Pret:70 lei/Pret nou 48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pieces Accessories-VandutO geanta de la "Pieces Accessories" din piele ecologica de foarte buna calitate. Este deosebit de frumos realizata se poate purta atat in mana cat si pe umar. Se inchide cu fermoar metalic antichizat are un singur mare compartiment la interior plus alte doua mici buzunarase si unul mai mare cu fermoar. Foarte incapatoare pe spate mai dispune de un buzunar care se inchide cu fermoar. Absolut deosbita.
Pantofi din garderoba personala


Dimensiuni: 30cm x 35cm
Brand: Pieces Accessories
Conditie: Impecabila( ca noua, are la activ doar o singura purtare)
Pret  40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...