Faceți căutări pe acest blog

19 iulie 2012

Esprit-Vandut










O rochie semnata "Esprit" fabricata in Germania. Chiar daca este neagra si simpla este foarte deosebita foarte potrivita pentru vara si pentru zilele mai putin calduroase. Se inchide de sus pana jos cu capse metalice avand logo-ul firmei. la fel si manecile prezinte cate o cpasa. Doua buzunare in zona bustului. Vine cambrata pe corp, se poate accesoria cu o curea deschisa la culoare sau o centura mai lata. Are un material foarte placut la atingere si calitativ.  Superba!!!


Marime: Pe eticheta 38( bust maxim 88 cm , lungime manecute 26 cm ,lungime 95 cm, compozitie material conform eticheetei atasate 70% bumbac, 20% polyester, 10% polyamid)
Brand: Esprit
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

One By One-Vandut











O bluzita cu manecutele lungi tare jucausa si vesela cu imprimeu Western, culori placute de vara.Este foarte potrivita pentru zilele  mai putin toride. O puteti combina cu succes la diverse tine, se potriveste la fuste, pantaloni si in mod special la jeans. Se aseaza frumos pe corp vine un pic cambrata. Se inchide in fata cu doua nasturei.O bluza ce merita toata atentia, e foarte vesela.


Marime: ( Bust maxim 90 cm, lungime maneci 41 cm, lungim 59 cm , compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...