Faceți căutări pe acest blog

18 august 2012

Pleated Skirt-Vandut






O fusta plisata minunata fabricata in Germania. Culori deosebite, de vara foarte frumos combinate. Talia este fixa ,se inchide la spate cu fermoar si cu un mic nasturel. Se aseaza minunat pe corp, pliseurile sunt late, este captusita integral. Nu se sifoneza. Ca mod de purtare puteti lua exemplu prima poza care este doar de prezentare. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( este mai mica, talie fixa 80 cm, lungime 73,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Hammer-Vandut







O superba fusta plisata fabricata in Germania. Pliseurile sunt foarte marunte, material plin, este captusita in totalitate, talia pe elstic. Prezinta gaici pentru curea. O combinataie foarte reusita de culori de toamna se aseaza foarte frumos pe corp. O puteti combina cu topuri sau bluze. Superba!!!!!

Marime: Pe eticheta 46(  talie cu elasticul neintins 90 cm , cu elasticul intins 114 cm, compozitie material conform etcichetei atasate 100% polyester, captuseala 100% polyamida)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 47 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Geso-Vandut






Un top dragalas din dantela de culoare verde. Se inchide la spate cu o perla. Se poate purta in combinatie cu fuste simple sau plisate dar si in combinatie cu pantaloni.
Superb!!!

Marime: Pe eticheta L( dar bust maxim 90 cm, lungime maneci 17 cm, lungime 65 cm)
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...