Faceți căutări pe acest blog

6 septembrie 2012

Perry-Vandut










O fusta abosolut minunata semnata "Perry"  mode in trachten de inspiratie austriaca, achizitionata din Austria. Este o piesa autentica.Trachtenmode este stilul fermecător tradițional de îmbrăcăminte austriac și german.Tracht este un costum tradițional național în țările cu limbă germană.Cuvântul este cel mai adesea asociat cu costume bavareze și austriece, dar multe alte popoare din Germania le au. Fusta este absolut superba cu imprimeu specific poporului austriac infatisand calareti din garda austriaca. Se inchide cu fermoar la spate si cu nasturel pe interior, este captusita in totalitate. Potrivita pentru toamna/iarna. Ca accesorii in partea din fata regasim nasturi metalici argintii si trei randuri de lanturi. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( talie maxim 76 cm , lungime 87 cm, compozitie material conform etcihetei atasate 100% bumbac)
Brand: Perry
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Repeat-Vandut








O bluza semnata "Repeat" un brand exclusivist si foarte scump cu piese absolut senzationale. Este o bluza minunata culoarea reala piersica. Prezinta dantela la baza si la maneci, si in rest broderie cu flori O puteti purta la pantaloni skiny, jeans sau colanti. Material foarte calitativ si placut la atingere. este foarte vaporoasa si usoara. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta Xl( bust maxim 100 cm, lungime maneci 37 cm, lungime totala 83 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester
Brand: Repeat
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

S" Nob By Sans Nobless-Vandut









O bluza superba  cu manecutele lungi semnata "S"Nob" pe fond crem cu broderie de flori  si broderi sparta pe care o regasim la maneci. Manecile se inchid cu nasturei( un nasture de rezerva). Este extrem de finuta si bine realizata. Un material foarte placut la atingere. Se inchide cu fermoar laterlal stanga. O puteti asorta, la fuste, pantaloni, jeans. Absolut minunata!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 90 cm, lungime maneci 70 cm, lungime totala 56 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: S"Nob
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Saint Tropez-Vandut









O fusta semnata "Saint Tropez" absolut minunata pe fond gri, cu florii mari gri si insertii de fir metalic auriu. Materialul este asemanator brocartului. Este captusita, are un mic slit pe partea dreapta fata. Perfecta pentru acest anotimp.  Se inchide cu fermoar lateral stanga. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta M( talia fixa maxim 84 cm, lungime 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 90% polyester, 10% fir metalic)
Brand: Saint Tropez
Conditie: Noua( fara eticheta si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei( tarnsport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...