Faceți căutări pe acest blog

17 septembrie 2012

St-Martins-Vandut














Un sacou absolut superb semnat "St-Martins" o culoare exploziva foarte frumos si interesant realizat din catifea naturala in combinatie cu lana si nasturi imbracati in acelasi material cu cel de pe rever. Se inchide in fata cu un nasture pe interior si unul pe exterior. Prezinta  trei buzunare exterioare, doua in lateral si unul in partea stanga. Regasim o frumoasa broderie pe maneca stanga. Mai are cate doua buzunare functionale pe interior. Se aseaza foarte frumos pe corp vine un pic cambrat si este destul de  gros numai bun de tinut de cald pe vreme rece. Este captusit in totalitate. Catifeaua  este foarte calitativa. Il puteti asorta la orice, deschide orice tinuta si va scoate din anonimat. Superb!!!

Marime: Pe eticheta Xs( bust maxim 80 cm, lungime maneci 60,5 cm, lungime totala 57cm, compozitie material conform etichetei atasate 85% bumbac, 4% lana)
Brand: St-Martins
Conditie: Perfecta( o singura purtare)
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Beige-Vandut






O vesta cu doua fete superba cu guler inalt de culoare bej. Se inchide in fata cu fermoar. Ambele fete prezinta cate doua buzunare functionale care se inchid cu fermoar. O parte este din material gen raiat, iar cealalta fata un fel de fas foarte fin si placut la atingere si impermeabil deci rezista cu stoicism la ploaie. Este despicata foarte putin in laterale. Se aseaza foarte frumos pe corp, o puteti purta pe deasupra la rochite, bluze, merge si la fuste dar si la pantaloni. Este destul de groasa. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: M( bust maxim 96 cm, lungime impreuna cu gulerul 73 cm, compozitie material 100% bumbac)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...