Faceți căutări pe acest blog

21 septembrie 2012

Equipment-Vandut









O camasa  cu manecile lungi absolut superba din toate punctele de vedere cu imprimeu in stil vintage semanta"Equipment" fabricata in Franta. Imprimeul este minunat realizat in linii simplificate dupa un model din natura florile. Este extrem de fina, usoara prezinta trei randuri de jobu in partea din fata si se termina un pic mai lungi. Se inchide in fata cu nasturi. Este la rotund despicata in laterale si la spate. Este mai scurta in fata si mai lunga in spate. Un model deosebit manecile sunt un pic evazate  si se inchid tot cu nasturi. Material foarte calitativ, placut la atingere. O puteti purta la orice. Foarte elaganta si deosebita. Superba!!!!!!

Marime: Pe eticheta 36( bust maxim 85 cm, lungime maneci 62 cm, lungime spate 65 cm, lungime fata 59 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Michelle-Vandut







O fusta semnata "Michelle" fabricata in Olanda pe fond crem( o culoare foarte placuta) in amestec cu bumbac si elastan, imprimeu raiat  Talia fixa se inchide la spate cu fermoar, prezinta un singur volans la poale.  este foarte frumoasa, feminina o puteti purta intr-o multitudine de variante. Este destul de groasa potrivita  pentru sezonul rece. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42/44( talie maxim 90 cm, lungime 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% bumbac, 5% elastan)
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...