Faceți căutări pe acest blog

24 septembrie 2012

Guess Jeans-Vandut










O bluza cu manecile lungi din voal extrem de fin semnata "Guess Jeans" cu imprimeu foarte vesel si in acelasi timp elegant, gulerul in v si in stil tunica accesorizat cu paiete turcoaz. Manecile prezinta elastice foarte fine, talia se poate regala si stange cu ajutorul propiului cordon. Foarte frumos se aseaza pe corp, este impecabil lucrata sepecific brandului Guess. O puteti purta la jens, pantaloni sau in combinatie cu fuste. Este un produs original. Absolut minunata!!!!

Marime: Pe eticheta Xl( este mai mica, corespunde unui M, bust maxim 87 cm, lungime maneci 63 cm, lungime totala 68 cm)
Brand: Guess
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 60 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Zara-Vandut







Un trenchi semnat de cei de la "Zara" foarte elegant, deosebit si foarte feminin. Se inchide in fata cu nasturi, doua buzunare dispuse pe lateral functionale. Talia reglabila cu cordonul din dotare. Este captusit, destul de grosut si impermeabil. Se aseaza foarte frumos pe corp vine un pic cambrat. Il puteti purta la orice, se asorteaza foarte bine si datorita culorii. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, lungime maneci 60 cm, lungime totala 103 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Zara
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stefanel-Vandut









Un cardigan sau plovoras 2 in 1 semant de cei de la "Stefanel" absolut minunat intr-o combinatie de lana cu mohair si nylon. Se inchide in fata cu capse, este foarte moale, umeri au o parte bufanta si o parte mai stamta.  Gulerul inalt si incretit. Se aseaza superb pe corp si extrem de elegant. Doua buzunare dispuse pe lateral functionale. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 92 cm se mai intinde un pic, lungime maneci 73 cm, lungime totala 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 60% nylon, 30& mohair, 10 % lana)
Brand: Stefanel
Conditie: Nou( fara etichete, o capsa de rezerva)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

We-Vandut









Un trenchi absolut superb semnat "We" din bumbac fabricat in Germania. Este captusit, se inchide in fata cu trei nasturi mari imbracati din acelasi material. Talia reglabila cu cordonul din dotare sau se poate inlocui cu o curea mai lata. Este subtirel perefect pentru acest anotimp este si impermeabil. Gulerul la rotund, umeri sunt incretiti. Este foarte feminin, culoarea absolut minunata un crem cu usoare tente lucioase. Il puteti purta prcatic la orice. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta M(bust maxim 98 cm, lungime maneci 73 cm, lungime totala 100 cm)
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...