Faceți căutări pe acest blog

25 septembrie 2012

Jfw-Vandut









Un cardigan superb semnat "Jfw" din lana merinos fabricat in Scotia. Se inchide in fata cu nasturi metalici aurii( avem si unul de rezerva) doua buzunare functioanale. Foarte finut si deosebit il puteti purta incheiat sau pe deasupra unei camasi sau bluze. Foarte bine se aseaza pe corp. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( Bust maxim 112 cm, lungime maneci( pornesc de sus 70 cm, lungime totala 75 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% lana)
Brand: Jfw
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit penttru plata integrala in cont bancar)

Ralph Lauren Sport









O geaca sport semnata de "Ralph Lauren" cu manecile lungi  si de un alb imaculat cu gluga la spate ascunsa in gulerul de la geaca  care prezinta fermoar. Se inchide in fata cu fermoar. Baza cu elastic, doua buzunare laterale functionale, este captusita. O puteti purta la pantaloni sau jeans chiar si in alte combinatii. Este usoara, practica si impermeabila. Minunata!!!

Marime:Pe eticheta M( bust maxim 108 cm, lungime maneca 59 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Ralph Lauren
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Etam-Vandut


 







O rochita superba semnata"Etam" cu un imprimeu foarte vesel si cu decolteu adanc. Se poate purta ca rochita pentru o persoana mai scunda sau cu colanti. Are un model interesant in fata in ideea de a parea ca vine parte peste parte si este usor incretita in partea stanga sus. Se aseaza foarte frumos pe corp Este usoara potrivita pentru sezonul toamna/primavara. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm se mai intinde un pic, lungime maneci 50 cm, lungime totala 90 cm, compozitie material conform etichetei atasate 96% vascoza, 4% elastan)
Brand: Etam
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Habits&Moi-Vandut






Un cardigan semnat"Habits&Moi" fabricat in Franta din bumbac. Este usor, se poate purta incheiat sau pe deasupra altor tinute. Se inchide in fata cu nasturi imbracati in material imprimeu flori. Doua buzunare incretite dispuse pe lateral functionale cu imprimeu flori. Mansetele se inchid cu nasturei. Prezinta volan la baza. Gulerul este inalt, doua cordoane in dotare dintre care unul fix iar cu celalalt puteti strange gulerul. imprimeul cu  flori il regasim la volanas, mansete, buzunare si nasturi. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta L/XL( bust maxim 94 cm, lungime maneci 59 cm, lungime totala 78 cm, compozitie materila conform etichetei atasate 100% bumbac
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...