Faceți căutări pe acest blog

30 septembrie 2012

Departure-Vandut









Un sacou sau hainuta de toamna semanat "Departure" absolu deosebit.Se inchide in fata cu fermoar metalic, forma rotunda la baza. Un imprimeu superb, culoare gri cu mici foarte mici puncte negre. Este captusit, il puteti purta la orice de la pantaloni, la fuste sau pe deasupra unei rochii. Este potrivit si pentru vreme ploioasa. Destul de grosut. Foarte frumos se aseaza pe corp. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 44( Bust maxim 104 cm, lungime maneci 61 cm, lungime totala 69 cm, compozitie material conform etichetei atasate 70% polyester, 30% vascoza)
Brand: Departure
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Rodier Paris-Vandut











O poseta semnata "Rodier Paris" realizata din piele naturala in combinatie cu piele ecologica foarte calitativa. Pentru mai multe informatii, colectii si preturi puteti vizualiza aici:http://www.rodiernew.com/. O poseta de firma, elaganta si feminina. Se inchide in fata cu capsa, bareta este reglabila si  lunga asa ca o puteti purta in doua moduri: pe umar sau crossover. este bine compartimentata, captusita, prezinta doua compartimente mari la interior, separate de unul care se inchide cu fermoar si de alte doua mai mici pentru telefonul mobil si alte maruntisuri. Face parte din colectia mai veche a brandului pentru sezonul toamna/iarna 2009/2010. Accesorii metalice aurii. Absolut superba!!!!

Dimensiune: Lungime 29 cm x Inaltime 27 cm
Brand: Rodier
Conditie: Noua( fara etichete, inca mai are folia de protectie pe placuta aurie cu denumirea brandului)
Pret: 48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...