Faceți căutări pe acest blog

3 octombrie 2012

Jensen-Vandut







O haina de toamna  semnata "Jensen" potrivita pentru o toamna racoroasa si pentru primavara. Se inchide in fata cu capse metalice inscriptionate cu logo-ul firmei. Prezinta doua buzunare laterale care se inchid cu fermoar plus unul in interiorul hainei. Este captusita, mansetele se pot indoi. O culoare placuta de bej. Foarte frumosa!!!!

Marime: Pe eticheta 42(bust maxim 110 cm, lungime maneci 69 cm, lungime 80 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Jensen
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Grey-Vandut








Un cardigan foarte dragut fabricat in Germania cu detalii foarte reusite, fir metalic argintiu in compozitia materialului. Se inchide in fata cu nasturi bijuterii din metal comun argintii cu piatra alba in mijloc, gulerul este accesorizat cu paiete argintii pe doua randuri. este usor, vaporos, il puteti purta pe deasupra altor tinute sau ca atare. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 50( bust maxim 120 cm, lungime maneci 58,5 cm, lungime 74,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 86% acryl, 9% polyester, 5% fibre metalice)
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...