Faceți căutări pe acest blog

9 octombrie 2012

David Emanuel-Vandut







Un pluovar sau bluza cu manecile lungi minunat pe fond alb cu cercuri mari si mici unite intre ele semnata" David Emanuel" o bluza de designer celebru  fabricata in Anglia si realizata de cel care ia creat rochia  de mireasa purtata de printesa Diana in 1981. Este  foarte placut la atingere si calitativ. Are gaici  in talie pentru o curea subtire. Se aseaza foarte frumos pe corp, il puteti combina foarte frumos cu fuste, pantaloni sau chiar jeans. Absolut superb!!!! Merita

Marime: Pe eticheta 20 Uk( Se potriveste pentru marimile 14,16,18 uk, bust maxim 110 se mai intinde un pic, lungime maneci 62 cm, lungime 63 cm, compozitie material conform etichetei atasate 82% vascoza, 18% nylon)
Brand: David Emanuel
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Oui Moments-Vandut










Un pluovar superb pe fond gri cu model in fata absolut senzational semnat "Oui Moments" fabricat in Germania .Este foarte placut la atingere, pufos si moale. Detaliu care il face sa fie deosebit este acel model rustic din fata cu flori si pietricele foarte mici de nisip in combinatie cu mici paiete negre. Gulerul este accesorizat cu mici pietricele de nisp de culoare  gri. Se poate purta ca pluovar sau il puteti desface si purta ca si cardigan are atasat mos si baba( poza nr. 6). Superb!!!!

Marime: Pe eticheta 44( bust maxim 110 cm se mai intinde un pic, lungime maneci 68,5 cm,lungime 67 cm, compozitie material conform etichetei atasate 70 % vascoza, 30% polyamid)
Conditie: Impecabil( o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...