Faceți căutări pe acest blog

10 octombrie 2012

Inti-Vandut













O haina in stil palton absolut deosebita fabricata manual in Ecuador( Bolivia) in editie limitata. Cum spuneam este lucrata manual din bumbac  ce imbina foarte frumos mai multe nuante de culori( apropiat de stilul Missoni) gulerul este foarte amplu se inchide in fata cu nasturi mari. Manecile sunt un pic la rotund. Prezinta doau buzunare laterale functionale. este foarte groasa perefecta pentru lunile de toamna spre iaran si primavara. Avem un nasture de rezerva impreuna cu lana cu care sunt cusuti. Se aseza foart frumos pe corp si este cu adevarat ceva deosebita. Superba!!!!

Marime: Corespunde unui M(Bust maxim 100 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 89 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Inti
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Atmosphere-Vandut









O rochita superba semnata "Atmosphere" pe fond alb cu dungi negre. Manecile sunt in stil fluture prezinta gaici pentru curea. Foarte bine se aseaza pe corp, o puteti purta si in aceasta perioada a anului dar si in primvara chiar si vara in zilele mai putin toride. Feminina si delicata. O recomand cu mare drag. Este superba!!!!

Marime: Pe eticheta 12 Uk( bust maxim 90 cm, lungime maneci 46 cm, lungime 90 cm, compozitie material conform etichetei atasate 88% polyester, 12% elastan)
Brand: Atmosphere
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...