Faceți căutări pe acest blog

16 octombrie 2012

Cashmasoft-Vandut










Un pulovar absolut superb semnat" Cashmasoft" extrem de finut, foarte placut la atingere, moale si pufos. Gulerasul usor inalt, dar ce il face sa fie foarte deosebit este modelul care imbraca partea de sus din mici perle false cusute in forma de floare cu pietre mici albe transparente si cu acel mic decupaj. Se aseza foarte frumos pe corp, ii puteti regla talia cu o centura lata sau o curea mai subtire.  Superb!!!!!!

Marime: Pe eticheta 44( bust maxim 112 cm, lungime maneci 44,5 cm, lungime 69,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyacryl)
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut









O geaca superba semnata de cei de la "Mango" groasa de toamna/iarna impermeabila pe fond negru usor matlasata se inchide in fata cu fermoar. Doua buzunare laterale cu inchidere fermoar E perfecta si pentru munte, captusita. Mult mai frumoasa in realitate. O recomand cu drag merita.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 100 cm, lungime maneci 54,5 cm, lungime 56 cm)
Brand: Mango
Conditie: Perfecta( o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Damini-Vandut












O pereche de ghetute din piele intoarsa cu piele lacuita in varf semnate" Damini" achizitionate din magazinul Dika. Se inchid cu fermoar in lateral tocul in stil Kiten Hell Sunt foarte usoare, comode, le puteti asorta la pantaloni, fuste rochii si jeans. Au barete din lac  ce inconjoara gheata cu catarama metalica reglabila. Superbe!!!!

Marime: Pe talpa 38( lungime talpa interioara 25 cm, inaltime toc 3 cm)
Brand: Damini
Conditie: Impecabile( purtate de doua ori)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...