Faceți căutări pe acest blog

19 octombrie 2012

Femmes Je Vous Aime-Vandut












O bluza superba semnata "Fjva" fabricata in Franta. Este o bluza delicata extrem de fina se inchide in fata cu fermoar metalic. se poate purta ca bluza sau ca cardigan pe deasupra. Manecile si lateralele sunt din dantela foarte fina. Gulerul stil tunica cu insertie de catifea, dantela si cu aplicati de mici perle , pietricele transparente si margelute. Aceeasi combinatie o regasim in laterale dand impresia de buzunare. Cealalta parte care nu este din dantela este o combinatie de tapiterie cu material textil. Vine un pic cambrata pe corp. Se aseaza foarte frumos. Este o bluza pe care o recomand. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( Bust maxim 96 cm se mai intinde pana la 105 cm) lungime maneci 57,5 cm, lungime 52,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 96% polyamid, 4% elastan)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 38 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Calvin Klein-Vandut







O pereche de jeans semnati de " Calvin Klein" originali absolut superbi. Se aseaza foarte bine pe corp. Se inchid in fata cu fermoar metalic si nasture. Doua buzunare laterale in fata si doua pe spate functionale. Ii recomand cu drag sunt foarte calitativi si frumosi.

Marime: Pe eticheta 32( talie maxim 90 cm( usor elastici), lungime 106 cm, compozitie material conform etichetei atasate 98% bumbac, 2% elastan)
Brand: Calvin Klein
Conditie: Impecabili(  o singura purtare)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Nathalie Chaize-Vandut







O bluza superba semnata " Nathalie Chaize" cu imprimeu foarte colorat si vesel. Prezinta dantela albastra. Este vaporoasa, foarte bine lucrata si calitativa.Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 80 cm( se intinde pana la 92 cm, lungime maneci 64 cm, lungime 56 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyamide)
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...