Faceți căutări pe acest blog

21 octombrie 2012

Brown-Vandut









O poseta superba "No name" din piele ecologica calitativa. O poseta feminina si eleganta, model matlasat fata,spate in laterale simplu. Cadru metalic argintiu, sistemul de inchidere in stilul etern vintage. Pe spate un buzunar care se inchide cu fermoar. Este foarte incapatoare, un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mici dintre care unul se inchide cu fermoar. Se poate purta in mana. Absolut superba!!!!Merita

Dimensiuni: Lungime 36 cm x Inaltime 24 cm
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 55 lei/Pret nou 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

La Boutique-Vandut











O camasa superba!!!!! realizata integral din dantela semnata "La Boutique"  si fabricata in Hong Gong. Extrem de fina, se inchide in fata cu nasturi imbracti in satin. Lateralele sunt un pic despicate. Foarte bine realizata, culoare galben pai. O puteti purta si incheiata ca o camsa sau pe desupra ca un blazer. Se aseaza foarte bine pe corp, o puteti purta la orice.  Un nasture de rezerva.E minunata, eleganta si foarte deosebita. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42/44( bust maxim 100 cm, se mai intinde, lungime maneci 56,5 cm, lungime 67 cm, compozitie material conform etichetei atasate 80% vascoza, 20% polyamida)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar) 

Yes! Miss-Vandut









O bluza superba semnata " Yes! Miss" fabricata in Franta. Un model deosebit, cu laterlale incretite si manecile plisate. Foarte frumos vine pe corp. Nu se sifoneza iar pliseurile  raman la locul lor. E superba!!! O recomand cu drag.

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 74 cm( semai intinde pan ala 86 cm, lungime maneci 70 cm, lungime 60,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 92% vascoza, 8% elastan)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...