Faceți căutări pe acest blog

24 octombrie 2012

Estelle-Vandut










Un cardigan de un alb imaculat  din bumbac si  broderie sparta pe toata suprafata semnat" Estelle" Se inchide in fata cu nasturei mici albi. Il puteti purta la orice,  purtabil ca atare sau ca un cardigan pe deasupra altor piese vestimentare. Se aseaza foarte bine pe corp, este lungut. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta Xl( poate fi purtat si la marimi mai mici, bust maxim 110 cm, lungime maneci  48 cm,lungime 75 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Estelle
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Etui-Vandut








Un cardigan foarte finut de un alb imaculat semnat "Etui" fabricat in Anglia. Se inchide in fata un pic mai jos cu patru nasturei crosetati. Atat pe lateralele din fata cat si pe spate avem un model de broderie sparta. Poate fi purtata ca atare sau pe deasupra unei bulze, rochite ca un bolerou. Material foarte placut la atingere. Se poate purta in toate sezoanele. Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta L( bust maxim 90 cm,lungime maneci 70 cm,lungime 46 cm, compozitie material conform aetichetei atasate 78% vascoza, 22% nylon)
Brand: Etui
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...