Faceți căutări pe acest blog

25 octombrie 2012

Gerard Darel-Vandut








Un pluovar de designer semnat "Gerard Darel" pentru linia Pret a Porter realizat integral din casmir, farbricat in Franta. Este un brand foarte scump, dar calitativ. Calduros, foarte bine realizat si extrem de finut. Se poate combina in foarte multe variante, de la fuste la pantaloni sau jeans. Pentru mai multe informatii privin acest brand accesati aici: http://www.gerarddarel.com/ de unde l-am si achizitionat. Il recomand cu drag, absolut superb!!!!

Marime: (Bust maxim 100 cm, se mai intinde un pic, lungime maneci 66 cm, lungime 62 cm ,compozitie material 100% casmir)
Brand: Gerard Darel
Conditie: Nou(fara etichete)
Pret: 65 lei( Pret de achizitie 200 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jensen-Vandut












Un cardigan absolut minunat semnat "Jensen" realizat integral din lana. Este foarte gros, are detalii senzationale, se inchide in fata cu nasturi perla( avem si unul de rezerva), iar pe partea din fata este accesorizat cu dantela si cu mici perle sidefate. E spectaculos, deosebit, foarte calduros si elegant. Il puteti purta ca atare sau pe desupara altor piese vestimentare. Absolut superb!!! 

Marime: Pe eticheta 38( Bust maxim 92 cm, lungime maneci 54,5 cm, lungime 49 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% lana)
Brand: Jensen
Condtie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...