Faceți căutări pe acest blog

30 octombrie 2012

Trachten Moden-Vandut









O camasa superba de inspiratie nemteasca si semnata "Trachten Moden" Este de un alb imaculat se inchide in fata cu nasturi bobita din plastic alb mat. La mansete prezinta elastic, iar pe lateralele manecilor broderie florala si borederie sparta, iar gulerul este inalt si rotunjit. Este superba se aseaza foarte frumos pe corp. O recomand cu drg. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 40( Bust maxim 110 cm, lungime maneci 43,5 cm, lungime 63 cm ,compozitie material conform etichetei atasate 50% bumabc, 50% polyester)
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

White-Vandut









O camasa superba alba cu insertii de fir argintiu in partea din fata si la mansete. Se inchide in fata cu  doi nasturi metalici argintii  si se continua cu nasturi mici ascunsi. Foarte eleganta, deosebita si datorita modelului argintiu prezent la mansete si in fata. Pernite de sustinere a umerilor.Este foarte vaporoasa si usor de asortat. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust maxim 112 cm, lungime maneci 60 cm, lungime 70 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% polyester)
Conditie: Noua(fara etichete)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...