Faceți căutări pe acest blog

21 noiembrie 2012

Gerard Darel-Vandut








O bluza superba usoara semanta de "Gerard Darel" si fabricata in Franta. Fondul este gri cu insertii foarte fine de fir metalic argintiu. O puteti purta aproape la orice, chiar si ca bluza de corp, material foarte placut la atingere.Calitativa si deosebita. Pentru mai multe informatii, preturi, artcole accesati site-ul lor: http://www.gerarddarel.com/. Foarte scumpa la achizitionare. Superba!!!

Marime: Potrivita pentru un M( bust maxim 90 cm, distanta dintre umeri 45 cm, lungime maneci 54 cm, lungime 48 cm, compozitie material conform etichetei atasate 92% vascoza, 6% acryl, 2% fir metalic)
Brand: Gerard Darel
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tricots Meline-Vandut















Un pluovar spectaculos semnat "Tricots Meline" pe fon crem foarte finut  delicat. Este realizat impecabil cu aplicatii din perle mici fine in fata si pe lateralele manceilor. Iar la spate avem perle doar la baza gulerului. Foarte moale, calduros si pufos intr-o combinatie de angora, lana si naylon. Se aseaza foarte bine pe corp. Pernite de sustinere a umerilor care sunt detasabile sunt prinse cu scai. In zona gulerului avem cate o broderie florala realizata din mici perle si margelute. Calitate exceptionala si foarte frumos. Merge purtat la fuste negre din piele clos sau drepte la pantaloni, foarte elegant. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 105 se mai intinde, distanta dintre umeri 49 cm, lungime maneca 62 cm, lungime 53 cm, compozitie material conform etichetei atasate 70% lana, 20% angora, 10% naylon)
Brand: Tricots Meline
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...