Faceți căutări pe acest blog

1 decembrie 2012

Hong Ye-Vandut













O sacou de exceptie, superb model asiatic impecabil cu imprimeu deosebit  si realizat din matase de shantung mai plina. Este captusit, gulerul stil tunica dar se poate si indoi avand partea aurie(prima poza)Imprimeul este superb seamana foarte bine cu brocartul ,culori rosu aprins cu negru. Ce poate fi mai potrivit pentru Craciun decat aceasta combinatie superba de culori: auriu, negru si rosu. Material foarte calitativ, placut la atingere si finut.Este destul de grosut, se aseaza frumos pe corp. Il puteti combina cu succes la diverse tinute. Il recomand cu mare drag. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta XL( Bust maxim 100 cm, lungime maneci , distanta dintre umeri 47 cm, lungime maneci 59,5 cm, lungime 70 cm, compozitie material 100% matase de shantung)
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bon" A Parte-Vandut









O bluza mai lunga superba  si foarte potrivita  pentru seara semnata"Bon'a Parte" cu imprimeu deosebit pe fond bej cu negru. Este foarte frumos accesorizata cu paiete negre la guler, maneci si cordon, este usor despicata in laterale. Material vaporos, o puteti purta si la pantaloni dar este potrivita si pentru colanti.Se aseaza foarte frumos pe corp: Pentru mai multe detalii, articole,preturi accesati site-ul lor: http://www.bonaparte.co.uk/?mb3TrackReferrer=0 Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( Bust maxim 100 cm, distanta dintre umeri 46 cm, lungime maneci 45,5 cm lungime 85 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: Bon'a Parte
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...