Faceți căutări pe acest blog

2 decembrie 2012

Rosas Rojas-Vandut










O rochita minunat de frumosa si delicata asimetrica semanta" Rosas Rojas" si fabricata in Spania integrala din matase naturala. Este asimetrica mai mult in partea stanga si  captusita de fapt mai are o rochita pe dedesubt in aceleasi nuante de culori ca si rochia bleu si glben pai tot cu bretele acesta se inchide cu fermoar pe care o puteti purta si la alte rochii. La spate decoleteul este in V. Este accesorizata cu dantela la poale  doar in paratea din fata si pe lateral stanga. Foarte usoara ,vaporoasa si deosebita. Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( Bust maxim 90 cm, distanta dintre umeri 44 cm lungime masurata fara bretele 89 cm si unde este asimietrica 107 cm)
Brand: Rosas Rojas
Conditie: Impecabila(o singura purtare)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jeff Gallman-Vandut





O rochita superba si delicata semnata"Jeff Gallman" si fabricata in Franta. Este o rochita de seara cu bretele foarte fine  si decolteul in V  usor lucioasa. Marginile usor rulate, este captusita in totatalitate. Se aseaza frumos pe corp.  Material foarte placut la atingere.Superba!!!

Marime:S( Bust maxim 80 cm, distanta dintre umeri 35 cm, lungime masurata fara bretele 87,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Jeff Gallman
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...