Faceți căutări pe acest blog

13 decembrie 2012

Silver Watch-Vandut
















Un superb ceas vintage realizat integral din argint 925 marcat ,gramaj aproximativ 30 de grame extrem de usor decorat cu marcasite si pietre sidef in diverse marimi si in doua nuante de culori: negru si gri. Cadrul este din sticla in interior in loc de cifre are cristale mici rotunde. Este in perfecta stare de functionare. A fost purtat doar de doua ori. Vine foarte frumos pe mana. Foarte deosebit, elegant si feminin. Absolut superb!!!!

Conditie: Impecabil
Pret: 250 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)




Jacques Vert-Vandut







O bluza superba semnata"Jacques Vert" pentru Debenhams  si fabricata in Anglia pe fond mov foarte placut cu buline in doua nuante de culori: grena si mov deschis. Foarte usoara, nu este nici subtire dar nici groasa. Se aseaza superb pe corp, o puteti combina in foarte multe tinute. Extrem de calitativa si bine realizata. Pentru mai multe informatii accesati aceste site-uri, unul pentru Debenhams aici: http://www.debenhams.com/women/jacques-vert, si site-ul lor aici: http://www.jacques-vert.co.uk/. Sunt foarte scumpe aceste produse dar merita. O recomand cu drag. Absolut superba!!!

Marime: Bust maxim 110 cm se mai intinde un pic, umeri 53 cm, lungime maneci 46,5 cm ,lungime 66,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 55% vascoza, 45% poliamida)
Brand: Jacques Vert
Conditie: Noua(fara etchete si nepurtata)
Pret: 48 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar

Marks&Spencer-Vandut









O bluza minunata gen tunica semnata"Marks& Spencer" realizata din bumbac in combinatie cu matase naturala. Este foarte usoara cu print in dungi verticale in diverse nuante de culori: rosu, turcoaz, gri, galben etc. In laterale este usor despicata la fel si manecile. Se aseaza superb pe corp, talia o puteti regla cu o curelusa fina. Foarte frumoasa si feminina. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta  20 Uk( este mai mica , bust maxim 114 cm, distanta umeri 58 cm, lungime maneci 61,5 cm, lungime 76 cm, compozitie material conform etichetei atasate 71% bumbac, 29% matase)
Brand: Marks& Spencer
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 38 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...