Faceți căutări pe acest blog

20 decembrie 2012

Alibi-Vandut















Un cardign 2 in 1 semnat "Alibi" format din bluza si gardigan cu broderie florala.Ele nu sunt separate bluza face parte din cardigan. Se inchide in fata cu un singur nasture(unul de rezervaa). Se aseaza minunat pe corp. Il puteti purta in foarte multe combinatii reusite. Pentru mai multe detalii privind acest brand accesati acest site: http://www.alibionline.com.au/alibi/ Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 10/12 UK( Bust maxim 106 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 57 cm, lungime 64,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 92% acryl, 8% vascoza)
Brand:Alibi
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Matalan-Vandut













Poseta superba neagra realizata din piele ecologica print snake lacuita de culoare neagra si semnata"Matalan" un brand englezesc cu cadul metalic argintiu si sistem de inchidere vintage. Foarte incapatoare. Se poate purta atat pe umar cat si in mana. Accesorii metalice argintii, prezinta un singur compartiment mare la interior plus unul care se inchide cu fermoar  si  unul pe spate la fel inchidere cu fermoar. Pentru mai multe informatii, detalii accesati site-ul lor: http://www.matalan.co.uk/.Extrem de eleganta si deosebita. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 28 cm, Inaltime 23 cm
Brand: Matalan
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 30 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Giorgio Armani-Vandut













O poseta superba semnata "Giorgio Armani" realizata din piele ecologica foarte fina pe fond crem si fabricata in Italia. Este foarte incapatoare, o puteti folosi ca poseta de zi cu zi sau ca poseta pentru cosmetice. Se inchide cu fermoar, picioruse de sustinere si doua capse dispuse pe lateral pentru a fi reglata in functie de dimensiunea dorita. Prezinta un singur compartiment la interior, plus unul mai mic care se inchide cu fermoar. Accesorii metalice argintii metalizate,placuta in fata cu semantura brandului. Foarte frumoasa si deosebita. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 28 cm, Inaltime 20 cm
Brand:Giorgio Armani
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...