Faceți căutări pe acest blog

11 ianuarie 2013

Naf Naf-Vandut










Un cardigan superb corai semnat de catre cei de la "Naf Naf" foarte gros se inchid ein fata cu nasturi marii. Este realizat impecabil, il puteti purta ca atare sau descheiat. Se aseza foarte frumos pe copr, o culorea superba care iese in evidenta si deschide tinuta atunci cand este purtat.Pentru detalii si informatii accesati site-ul lor:http://www.nafnaf.com/ Absolut superb!!!!

Marime: M(Bust maxim 90 cm, distanta umeri 49 cm, lungime maneci 60 cm, lungime 64 cm, compozitie material conform etichetei atasate 70% acryl, 15% lana, 15% polyamida)
Brand: Naf Naf
Conditie: Impecabil
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bik Bok-Vandut











Un cardigan semnat "Bik Bok" si fabricat in Norvegia. Este foarte frumos si deosebit, gulerul foarte inalt si amplu, se inchid ein fata cu nasturi marii si cu doua capse. Il puteti inchide pana sus sau nu. Merge purtat pe deasupra rochitelor sau combinat in diverse moduri. Foarte usor si practic. Pentru mai multe detalii pentru acest brand accesati site-ul: http://bikbok.com/eu/customercare.Superb!!!

Marime: Pe eticheta S( este un pic mai mare, bust maxim 100 cm, distanta umeri 50 cm, lungime maneci 41,5 cm, lungime 48 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% acryl in combinatie cu cashmir)
Brand: Bik Bok
Conditie: Foarte buna( cateva purtarii)
Pret: 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...