Faceți căutări pe acest blog

19 ianuarie 2013

Mihaela Glavan For Irina Schrotter-Vandut













O pereche de cizme semnate de "Mihaela Glavan" pentru "Irina Schrotter" realizate integral din piele naturala intoarsa interior/exterior si captusite la interior. Modelul este unul incretit in stil muschetar. Imbraca foarte frumos piciorul si merg purtate la orice, tocul este unul foarte comod si stabil. Foarte frumose. Le recomand cu drag. Pentru a vedea colectiile Mihaelei Glavan accesati site-ul" http://www.sepala.ro/. Absolut superbe!!!!

Marime: Pe talpa 39( Lungime talpa interioara 26 cm, ianaltime toc 8 cm
Brand: Mihaela Glavan
Conditie: Impecabile( doua purtari ocazional)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Karen Millen-Vandut






O pereche de pantaloni superbi semnati de insasi "Karen Millen" de culoare neagra cu betelia in dungi discre de roz pal si in combinatie de vascoza, lana si elastan. Sunt foarte elaganti, se aseaza foart efrumos pe copr, nu sunt foarte lungi, sunt perefecti pentru perioadele mai reci ale anului, merg pentru toamna, iarna si primavara. Se inchid in fata cu fermoar cu un nasture pe interior si unul in exterior. Prezinta un singur buzunar la spate functional in partea dreapta inchiderea se face cu nasture. Absolut superbi si foarte calitativi asa cum de altfel stim despre produsele"Karen Millen". Pentru detalii despre produse accesati site-ul"http://www.karenmillen.com/?lng=en&ctry=GB&.

Marime: Pe eticheta 8 UK - 36 romanesc( Talie fixa maxim 80 cm, lungime pantalon 91,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 57%vascoza,39%lana, 4%elastan)
Brand: Karen Millen
Conditie: Noi(fara etichete si nepurtati)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...