Faceți căutări pe acest blog

21 ianuarie 2013

Milla-Vandut







O rochita foarte finuta semnata"Milla". Brand-ul "Milla" il gasim mai mult in partea Australiei, dar sunt preluate si de alte site-uri din lume. Aceasta a fost achizitionata din Danemarca. Este o rochita usoara potrivita pentru primvara si toamna, se poate purta si iarna in zilele mai putin friguroase. Prezinta un mic decupaj in zona pieptului, se leaga cu acel cordon subtire. Se poate purta si cu cizme inalte dar si cu pantofi.  Pentru detalii cat si colectiile accesati site-ul" http://www.shopstyle.com/browse/womens-clothes/Milla si http://www.millaclothing.com/ Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 100 cm, se mai intind eun pic, lungime maneci 64 cm, lungime 101 cm, compozitie material conform etichetei atasate 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: Milla
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Michael Gold-Vandut








O camasa semanta"Michael Gold " si fabricata in Anglia, este foarte elaganta formata din doua parti, cea de deasupra neagra ca un cardigan subtire care este atasata de camasa. Se inchide  in fata cu nasturei imbracati. Modelul este unul foarte frumos si interesant. Partea din fata prezinta aceel model alb aplicat. Este foarte finuta si usoara.  Pentru detalii accesati site-ul: http://www.michaelgold.co.uk/index.php/about-us.html.Superba!!!!

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 108 cm, distanta umeri 58 cm, lungime maneci 55,5 cm, lungime 75,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin)
Brand: Michael Gold
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...