Faceți căutări pe acest blog

29 ianuarie 2013

Ever-Pretty-Vandut











O rochie superba perfecta pentru ocazii speciale semnata"Ever-Pretty"  cu detalii deosebite. Talia pe elastice fine si decorata cu pietre mari galbene si perle false. Decoletul deosebit realizat iar bretele sunt impletite.Captusita in toatalitate, cu volanse la poale, este foarte usora si vaporoasa, purtabila si pe timpul verii. Pentru mai multe detalii, articole si preturi accesati site-ul lor.http://www.ever-pretty.com/ Se aseaza frumos pe corp. Atat materialul cat si imprimeul este unul deosebit. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta Uk 14( bust minim 80 cm, maxim 95 cm, lungime 92 cm)
Brand: Ever-Pretty
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 80 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Classic Woman-Vandut






















O rochita spectaculoasa semnata"Classic Woman" si fabricata in Anglia. Este o rochita speciala pentru ocazii, este foarte dificil de descris fiind extrem de frumoasa si delicata. O rochita cu bretele, captusita in totalitate, bustul este buretat astfel inca se poate purta si fara sutien. Modelul este unul clasic vine dreapta pe corp cu putin pana sub genunchi, este accesorizata in totalitate cu flori albe in zona pieptului si la poale din paiete albe si margele mici fine cu cate o biluta mica argintie. Bretelele au cusute margelute mici la fel ca la flori. Combinatia de culori este una deosebita alb mat cu negru. In rest rochita este accesorizata cu mici margelute tip tub (sunt cusute manual) foarte mici si stralucitoare. Se inchide la spate cu fermoar impreuna cu un mos si o baba. Detine un mic slit la spate. Se aseaza minunat pe corp. Este o rochita cu care veti iesi din anonimat fiind foarte feminina si eleganta. Imi este si foarte greu sa o pretuiesc a costat enorm de mult si din pacate pentru ea nu am purtat-o niciodata. O recomand cu mare drag. Merisa. Absolut superba!!!!!!

Marime: Pe eticheta 12 UK( echivalentul marimii 38, bust maxim 84 cm nu se mai intinde, lungime masurat-o fara bretele 71 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: Classic Woman
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 100 lei/Pret nou 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Star Collection-Vandut














O camsuta cu print floral in diverse nuante de culori semnata"Star Collection" si fabricata in Germania. Talia pe elastice fine si cordon propiu care se leaga la spate. Manecile prezinta mai sus de cot elastic. Gulerul in V accesorizat cu dantela foarte fina. Purtabila la orice, se aseaza bine pe corp. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( Bust maxim 96 cm, umeri 42 cm, lungimr maneci 60 cm, lungime 80 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Star Collection 
Conditie: Impecabila
Pret: 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ebelieve-Vandut









O bluza vaporoasa semnata" Ebelieve" accesorizata in fata cu mici volanase in mai multe straturi, semitransparenta. Manecile prezinta elastic. Talia o puteti regla cu o curea sau o puteti purta ca atare. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta M/L( Bust maxim 100 cm, umeri 49 cm, lungime maneci 64 cm, lungime 65 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% vascoza)
Brand: Ebelieve
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...