Faceți căutări pe acest blog

1 februarie 2013

E-Vie-Vandut












O superba rochita semnata "E-Vie" in nuante de negru si albastru marin. Este perfecta pentru sezonul rece realizata din 100% bumbac. O rochita pe care o puteti purta cu colanti. Umeri sunt accesorizati pot spune spectaculos cu mici lantisoare, paitee albe ,in diverse nuante de culori. Umeri sunt susutinute de pernite. Se aseaza foarte frumos pe corp. Pentru mai multe detalii privind acest brand puteti accesa acest site: http://www.zalora.sg/evie/O recomand cu drag. E absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 18 Uk( potrivita si pentru 42-44, bust maxim 104 cm, umeri 51 cm, lungime maneci 62,5 cm, lungime 86 cm compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: E-Vie
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bronze-Vandut
















O poseta deosebita realizata din piele ecologica in combinatie cu catifea foarte fina si imprimeu in stil goblen. Se inchide cu fermoar beneficiaza de un singur compartiment mare la interior plus unul care se inchide cu fermoar mai mare si un buzunaras pentru telefonul mobil. Este foarte incapatoare.Are picioruse de sustinere. In laterale cate doua capse pentru a putea fi marita. Detalii metalice aurii cu adevarat superbe, atat la manere cat si cele atasate de fermoar. Prezinta si pe spate un buzunar care se inchide cu fermoar. O poseta purtabila atat pe umar cat si in mana. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime 23 cm
Conditie:Impecabila( O singura purtare)
Pret: 40 lei(transport gartuit pentru plata integral ain cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...