Faceți căutări pe acest blog

2 februarie 2013

Betty Barclay-Vandut








O bluza semnata"Betty Barclay" de culoare mov absolut superb. Gulerul in V si dublat este usor inalt. Este o bluza foarte finuta, cu un material senzational foarte moale si placut la atingere. O bluza simpla dar de mare efect. Accesorizata frumos si combinata in cele mai inedite tinute are efectul scontat. Pentru detalii, preturi, articole accesati acest site: http://www.boschagroup.com/en/brands/betty-barclay-acc/betty-barclay-accessories-spring-summer-2013.html. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 38( Bust minim 88 cm fiind usor elastica maxim 100 cm, umeri 46 cm, lungime maneci 47 cm,lungime 63 cm ,compozitie material conform etichetei atasate 98% polyamida, 8% elastan)
Brand: Betty Barclay
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 40 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bow-Vandut










O geanta sic realizata din piele ecologica foarte fina, cu dantela pe margini perforata si accesorizata cu funda mare in fata. Foarte incapatoare, beneficiaza de un singur compartiment mare la interior, plus unul mai mic cu inchidere fermoar. Se inchide in fata cu doua capse cu magnet, se poate purta atat pe umar cat si crossover dar si in mana. Accesoriile metalice argintii. Bareta etse regla si se poate renunta la ea. Superba!!!

Dimensiuni:Lungime 27 cm, Inaltime 21 cm
Conditie: Noua(fara etichete si nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...