Faceți căutări pe acest blog

9 februarie 2013

Stefanel-Vandut













O geanta absolut minunata oversize ( de mari dimensiuni) semnata"Stefanel" si realizata integral din piele naturala intoarsa cu partile din blanita de ponei. O geanta incapatoare pentru cine iubeste gentile mari, o puteti folosi si ca Wd bag. Se inchide in doua capse, un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic si unul care se inchide cu fermoar. Pe laterale avem capse pentru a putea fi reglata in functie de dimensiunea dorita. Foarte deosebita si calitativa. O puteti purta atat in mana cat si pe umar. Achizitionata din Italia. Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime  56 cm, Inaltime 36 cm
Brand: Stefanel
Conditie: Noua(cu etichete si nepurtata)
Pret: 200 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mango-Vandut












O pereche de pantaloni realizati din piele ecologica foarte calitativa si semnati de cei de la "Mango" un model skiny. Se inchid in fata cu fermoar si cu nasturel pe interior. Sunt dublati cu bumbac si au o rezerva prinsa  de cativa centimetri buni de catre producator pentru cei care doresc sa-i faca mai lungi. Superbi|!!!!

Marime: Pe eticheta 34( Talie fixa maxim 76 cm, lungime 96,5 cm,compozitie material conform etichetei atasate 70% piele ecologica 27% bumbac, 3% acryl)
Brand: Mango
Conditie: Noi(fara etichete si nepurtati)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...