Faceți căutări pe acest blog

15 februarie 2013

Diesel-Vandut










O pereche frumoasa de pantofi semnati de italieni de la "Diesel" realizati integral din piele naturala lacuita exterior, talpa din piele si interiorul fabricati in Spania. Pot fi o combinatie superba pentru Revelion dar si pentru alte ocazii. Au o forma foarte frumoasa si eleganta imbraca foarte frumos piciorul. Tocul este inalt si  foarte comod. Model cu franjuri si accesoriu metalic auriu antichizat . Bpoderie sparta in partea din fata. Sunt foarte bine realizati, finuti extrem de elaganti specific stilului italianhttp://www.diesel.com/. Ii recomand cu mare drag. Absolut superbi!!!

Marime: Pe talpa 39( dar sunt potriviti pentru 38 si 38,5 picior subtire, lungime talpa interiora 25,5 cm, inaltime toc 9 cm)
Brand: Diesel
Conditie: Impecabil( doua purtari ocazional)
Pret: 85 lei/Pret nou 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Nothing Else-Vandut










Un cardigan superb semnat"Nothing Else" il puteti purta si ca bluza. Vine parte peste parte si se leaga la spate cu cele doua cordoane din dotare. Pe margini are blanita articficiala este ca un siret o puteti scoate sau aranja cum doriti . Material foarte placut la atingere, este usor se adapteaza cu usurinta la orice fel de tinuta. Superb!!!!

Marime: Pe eticheta L( Bust maxim 100 cm chiar si mai mult, umeri 50 cm, lungime maneci 61 cm, lungime 62 cm, compozitie material conform etichetei atasate 90% bumbac, 10% elastan)
Brand: Nothing Else
Conditie: Nou( Fara etichete si nepurtat)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...