Faceți căutări pe acest blog

18 februarie 2013

Miss Sixty-Vandut












O pereche de pantaloni semnati"Miss Sixty" fabricati in Italia realizati din piele ecologica ca manusa. Foarte reusiti, captusiti in totalitate, se inchid in fata cu capse metalice argintii si ultimul este nasture(tot metalic) prezinta gaici pentru curea pe laterale la fel cate un rand de opt capse care se pot deschide. Doua buzunare functionale pe lateral in fata si doua la spate la fel functionale. Se aseaza superb pe corp, au cativa cm indoiti de catre producator caz in care daca sunt prea scurti le puteti da drumul. Toate capsele au inscriptionat logoul"Miss Sixty" Sunt foarte sic. Pentru detalii articole si preturi accesati aici:http://www.misssixty.com/ROU/en-GB Superbi!!!

Marime: Pe eticheta 27( Talie fixa maxim 78 cm, lungime 94 cm, compozitie material conform etichetei atasate 68% piele ecologica, 21% polyester, 11% polyuretan)
Brand: Miss Sixty
Conditie: Nou( fara etichete si nepurtati)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pussy Cat By Hogl-Vandut







O pereche de pantofi semnati"Hogl" confectionati integral din piele naturala intoarsa cu detalii metalice aurii in fata si fabricati in Austria.Sunt foarte comozi si usor, talpa exterioara este de culoare crem si este nezgomotoasa. Pentru detalii, preturi articole accesati site-ul: http://www.hoegl.com/goto/en/home. Superbi!!!

Marime: Pe talpa 39( se potrivesc si pentru un 38,5 , lungime talpa interioara 25,5 cm, inaltime toc7 cm)
Brand: Hogl
Conditie: Impecabili( cateva purtarii ocazional)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...