Faceți căutări pe acest blog

19 februarie 2013

Levi's-Vandut










O pereche de jeans semnati"Levi's" din bumbac 100%. Se inchid infata cu fermoar si nasturel metalic, doua buzunare in fata functionale la fel si pe spate. Se aseaza foarte frumos pe corp, sunt subtiri ideali pentru primvara, vara si toamna. Foarte calitativi sunt usori prespalati .Toti nasturi au inscriptionati numele brandului, are gaici pentru curea. Pentru mai multe detalii, articole si preturi accesati aici: http://us.levi.com/home/index.jsp. Mult mai frumosi in realitate.

Marime: Pe eticheta 34( talie fixa maxim 82 cm, solduri maxim 96 cm, lungime 109,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand:Levi's
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtati)
Pret: 50 lei/Pret nou 25 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Redhering-Vandut








O pereche de pantofi usori semnati"Redhering by Debenhams"realizati din material textil cu imprimeu floral foarte frumos. Se leaga in fata cu siret. Sunt practici, ideali pentru primavara dar si pentru vara fiind subtiri. Superbi!!!

Marime: Pe talpa 37(lungime talpa interioara 24 cm)
Brand:Debenhams
Condtie: Impecabili(purtati foarte putin)
Pret: 45 lei/Pret nou 30 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Blanche Porte-Vandut









O camasa foarte finuta de culorea untului si semnata"Blanche Porte" un brand francez. Se inchide in fata cu nasturei atat gulerul cat si mansetele prezinta dantela, pernite pentru sustinerea umerilor.. Foarte delicata si feminina. Pentru alte detalii, preturi si articole accesati aici:http://www.blancheporte.fr/ Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 46/48( Bust maxim 102 cm, umeri 59 cm, lungime 70 cm  compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester foarte fin asemantor matasii)
Brand: Blanche Porte
Condtie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...