Faceți căutări pe acest blog

22 februarie 2013

Hanro-Vandut









Nasturi de rezerva

Spate





O camasa minunat de frumoasa  fara modestie semnata "Hanro" un brand de lux elvetian si deosebit de scump. Este realizata integral din dantela plina, detine o nuanta superba de roz pal. Se inchide in fata cu nasturei imbracati( avem si doi de rezerva)realizata in combinatie de lana cu polyester, foarte placut la atingere si extrem de finuta atat gulerul cat si manecile prezinta mici volanse. Se aseaza superb pe corp, este foarte deosebita si calitativa. O recomand cu drag. Pentru informatii privind acest brand cat si articolele disponibile va invit sa accesati aici:http://www.hanro.com/ Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( bust maxim 102 cm, umeri 50 cm, lungime maneci 59 cm, lungime 56,5 cm, compozitie material conform etichetei atasat e70% polyeser, 30% lana)
Brand: Hanro
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Roland-Vandut









O pereche de balerini semnati"Roland" confectionati din piele naturala la interior cu material textil usor lucios la exterior, sunt fabricati Italia pe fond alb cu dungi bleumarin si interior auriu Sunt foarte frumosi si deosebiti in stil navy  practici si usori la purtat. Imbraca foarte frumos piciorul. Potriviti pentru sezonul de primvara/vara. Absolut superbi!!!

Marime:Pe talpa 39( potriviti pentru 38,5 ,lungime talpa interioara 25,5 cm)
Brand: Roland
Conditie: Impecabili(o singura purtare)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Jepsen Philbert-Vandut











Un cardigan sau bluza semnat de "Jepsen Philbert" de inspiratie daneza si fabricat in Danemarca. Poate fi purtat atat ca bluza dar si ca cardigan, se inchide in fata cu nasturi albi, talia este lata si prezinta insertiii de fir argintiu, se leaga la spate cu propiul cordon tot cu insertii argintii. Pe toata suprafata avem o usoara broderie sparta. Este absolut deosebit si calitativ. Superb!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust minim 88 cm se mai intinde maxim 95 cm, umeri 41 cm lungime maneci 69 cm, lungime 65,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate85% vascoza, 15% nylon)
Brand: Jepsen Philbert
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...