Faceți căutări pe acest blog

3 martie 2013

Camper-Vandut















O pereche de pantofi specatculosi ca realizare si concept semnati de "Camper" confectionati integral din piele naturala interior/exterior cu model pictat diferit pe ambii pantofii. Sunt extrem de usori si flexibili. Imbraca foarte frumos piciorul si ii face extrem de deosebiti. Eu practic nu am mai intalnit niciodata pantofi sau balerini atat de bine realizati cu model inspirat din natura  sunt  veseli, merg purtati la orice si cu siguranta nu veti da gres cu ei. Primele doua poze de prezentare sunt din colectia "Camper". Pentru alte detalii, colectii si preturi accesati aici:http://www.camper.com/en_RO . Absolut superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Camper
Conditie: Impecabili( cateva purtari ocazional)
Pret: 135 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stefanel-Vandut

















Un costum deosebit semnat de cei de la "Stefanel" si fabricat in Italia. Este nou nu am apucat pana acum sa il port. Este extrem de elegant, potrivit pentru iarna/toamna si primavra. Sacolu este la rotund destul de grosutsi  captusit in totalitate vine usor cambrat pe corp. Pe margini este tivit cu catifea la fel si toti nasturi exceptie facand cel din mijoc care este din metal cu o mica pietricica verde in mijloc. Sacoul are doua buzunare dispuse in lateral in zona bustului  prezinta si o centura  reglabila pentru talie, se poate inlocui oricand cu altceva daca se doreste acest lucru. Fusta talie fixa, cu doua buzunare laterale functionale, se inchide lateral stanga cu fermoar, in fata prezinta usoare pliseuri late .Se aseaza superb pe corp. Fusta nu este captusita dar nu necesita acest lucru. Absolut superb!!!!

Marime: Sacoul este pe eticheta 40( bust maxim 94 cm, umeri 45 cm, lungime maneci 65 cm, lungime 57 cm)Fusta  este marime pe eticheta 38( talie fixa maxim 82 cm, lungime 60 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% bumbac)
Brand: Stefanel
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

London Rebel-Vandut







O pereche de pantofi semnati  "London Rebel" confectionati integral din piele ecologica calitativa cu print snake. Pe margini au material textil negru la fel si funda din fata. Sunt foarte sic, usori de purtat,imbraca foarte frumos piciorul. Pentru mai multe informatii, articole si preturi accesati aici: http://www.polyvore.com/london_rebel_shoes/shop?brand=London+Rebel&category_id=41. Superbi!!!

Marime: Pe talpa 39( lungime talpa interioara 25,5 cm se potrivesc si pentru un 38,5)
Brand: London Rebel
Conditie: Impecabili( o singura purtare)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...