Faceți căutări pe acest blog

10 martie 2013

Miss Kg-Vandut











O pereche de balerini superbi semntai "Miss Kg" un brand englezesc foarte renumit in Anglia. Imprimeul este snake print si sunt realizati din piele ecologica calitativa, marginile sunt accesorizat ecu piele ecologica neagra lacuita la fel ca fundita decorativa din fata. Sunt usori, ideali pentru  primvara/vara. Ii puteti asorta usor deschide orice tinuta atunci cand sunt purtati si imbraca foarte frumos piciorul. Pentru mai multe detalii, colectii si preturi accesati aici: http://www.very.co.uk. Absolut superb!!!!

Marime: Pe talpa 39( Lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Miss Kg
Conditie: Impecabili , ca noi(o singura purtare)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plat aintegrala in cont bancar)

Culture-Vandut













O rochita superba semnata" Culture" cu prin floral exceptional realizat in diverse nuante de culori , fondul este verde. Gulerul in stil tunica accesorizat cu dantela verde la fel si tivul manecilor. Este o  rochita vaporoasa subtire potrivita pentru primavara/vara purtabila atat pe deasupra colantilor a blugilor skiny sau ca atare. talie o puteti accesoria cu o curelusa . Pentru mai multe detalii privind colectii, brandul care le produse accesati aici:http://www.culturesclothing.com/. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust maxim 90 cm, umeri 46 cm, lungime maneci 63 cm, lungime 105,5 cm, compozitie material conform etichetei atasate 100% polyester)
Brand: Culture
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtata)
Pret: 35 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...