Faceți căutări pe acest blog

14 martie 2013

Marc Jacobs-Vandut















O pereche de balerini absolut deosebiti semnati de "Marc Jacobs" confectionati integral din piele naturala interior/exterior si talpa de culoare argintii cu fundita decorativa in fata si accesorizate cu pietricele mici in diverse nuante de culori.  Pentru colectii accesati aici: http://www.marcjacobs.com/.Sunt lucrati cu maiestrie si cu mare atentie la detalii,  foarte eleganti si imbraca foarte frumos piciorul. Absolut superbi!!!!!

Marime: Pe eticheta 37 1/2(lungime talpa interioara 24,5 cm)
Brand: Marc Jacobs
Conditie: Impecabili( doua purtarii ocazional)
Pret: 200 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Stella Nova Copenhagen-Vandut













 Spate



U cardigan maxi spectaculos ca design si realizare semnat de "Stella Nova Copenhagen" confectionat din bumbac in combinatie cu in. Este captusit in totalitate. Prezinta broderie florala atat la maneci pe partea din spate este vizibil cat si la poale dar si in zona gulerului cu mici pietricele negre din loc in loc. Nu se inchide in fata cu nimic, se poarta descheiat sau talia poat fi reglata cu o curea. Marginile prezinta mici volanse. Este destul de grosut inlocuieste cu succes un pardesiu  sau un palton mai gros. Se aseaza superb pe corp. Lucrat cu maiestrie si cu mare grija la detalii.  Pentru detalii, preturi si colectii accesati aici:http://www.stella-nova.dk/ . Preturi le pentru acest brand  sunt foarte scumpe. Absolut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 40( umeri 50 cm, lungime maneci 65 cm, lungime 107 cm, compozitie material conform etichetei atasate 50% bumbac, 50% in )
Brand: Stella Nova
Conditie: Nou(fara etichete si nepurtat)
Pret: 70 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...